Familie Dijk, oftewel Ludiek

Wij zijn een familiebedrijf, dat wil zeggen, ons hele gezin helpt mee, en dat is ook zo. Vandaar ook een verhaal over ons gezin op de site. Het gezin
Ons gezin bestaat uit 7 personen:
Bertus, geboren 19-9-1957
Heleen, geboren 9-3-1960
Evert-Jan, geboren 17-10-1983
Tjitske, geboren 27-2-1985
Pieter, geboren 30-12-1986
Herbert, geboren 17-10-1989
Dirk, geboren 23-1-1993

Bertus kwam na de MLS in 1978 thuis op de boerderij en begon een maatschap met z'n vader. Toen hij op 17-11-1982 trouwde met Heleen Heidema, waren ze samen op de boerderij, omdat zijn ouders verhuisden naar Dijkweg 1. In 1995 werd het een man/vrouw maatschappij.
Evert-Jan heeft zijn studie op de CAH voltooid. Hij studeert Filosofie aan de Universiteit Utrecht, waar hij ook woont. Met veel plezier bouwde hij deze site, dus hij is van meerdere markten thuis.
Tjitske heeft ondertussen de Pabo met succes afgerond. Nu staat zij voor de klas in Emmeloord, ze is in de weekenden nog in Lemelerveld te vinden, maar doordeweeks woont zij in Kampen.
Na zijn succesvolle afronding aan het AOC te Zwolle is Pieter verhuisd naar Amersfoort. Hier heeft hij de 1 jarige opleiding aan de Evangelische Hogeschool voltooid, en studeert nu Bos- en Natuurbeheer aan Hogeschool Van Hall Larenstein te Velp. Pieter woont in Arnhem.
Herbert is nadat hij 1 jaar Personeel en Arbeid aan de Christelijke Hogeschool Ede heeft gedaan, gaan werken. Momenteel werkt hij bij zijn ouders op het bedrijf, en hoopt in februari 2009 te beginnen aan de Koninklijke Militaire Academie te Breda. Ondertussen bouwt hij aan deze site.
Dirk zit in de 4e klas van de TL, hij wil later graag sportleraar worden. Hij kan wel een aardig balletje trappen, hij is al eens gescout bij F.C Twente/Heracles Almelo en bij Go Ahead Eagles. Maar dat werd gelukkig niet wat verder, omdat het veel tijd vraagt.
En dan tussen het leren door en in de vakanties wordt er ook door hen nog meegeholpen op het bedrijf. Melken, voeren, maaien, schudden, harken, inkuilen. Fantastisch.